بهترین جراح سرطان سینه

 

 

درمان سرطان سینه

نوع درمان کنسر برست بر اساس مرحله یا stage کنسر، زیرگروه بیولوژیکی کنسر و وضعیت سلامتی بیمار تعیین می گردد که بر این اساس تست های آزمایشگاهی و تصویربرداری انجام می شود. درمان به دو صورت جراحی و غیر جراحی صورت می پذیرد. درمان های غیرجراحی شامل رادیوتراپی، کموتراپی ادجوانت و نئوادجوانت، درمان آنتی استروژن و Anti-HER-2/neu است. از داروهای آنتی استروژنی میتوان به تاموکسیفن و رالوکسیفن اشاره کرد، Trastuzumab از داروهای متعلق به گروه Anti-HER-2/neu می باشد. درمان جراحی شامل جراحی با حفظ برست یا BCT (Breast Conserving Therapy) و ماستکتومی است. 
 
کنسر برست در stage 0 شامل دو نوع LCIS و DCIS است، درمان LCIS شامل زیر نظر گرفتن، کموتراپی و ماستکتومی دوطرفه است. تاموکسیفن نیز جهت کاهش ریسک در این مرحله استفاده می شود. بیماران با DCIS با شواهد بیماری گسترده (قطر بیشتر از 4cm و یا حضور بیماری در بیش از یک quadrant)  مستم ماستکتومی هستند، در بیماری های محدود DCIS، لامپکتومی و رادیوتراپی کاربرد دارد. در بیماران با ER مثبت (رسپتور استروژن) درمان با تامکسیفن نیز اندیکسیون دارد.

درمان کنسر برست در مراحل اولیه  (Stage I, IIA, IIB) ترجیها جراحی با حفظ برست یا BCT به همراه رادیوتراپی با یا بدون کموتراپی است که توسط بهترین جراح سرطان سینه صورت میگیرد. BCT در ن با موتاسیون  ژن BRCA به دلیل ریسک ایجاد کنسر در طول عمر توصیه نمی شود، در موارد زیر بهتر است BCT انجام نشود: سابقه رادیوتراپی قبلی در قفسه سینه، مثبت بودن مداوم حاشیه جراحی از نظر کنسر، بیماری multicentric، اسکلرودرمی و لوپوس. برای بیشتر بیماران مبتلا به برست کنسر در مراحل اولیه، بازسازی برست میتواند در زمان ماستکتومی انجام شود. بیماران با کنسر نود-مثبت، کنسرهای با اندازه بیشتر از 1cm، و کنسرهای نود-منفی بزرگتر از 0.5cm اگر فاکتورهای پیش آگهی بد را داشته باشند کاندید کموتراپی ادجوانت هستند.
جهت بیماران با مراحل پیشرفته بیماری (Stage IIIA, IIIB) جراحی به همراه رادیوتراپی و کموتراپی توسط جراح سرطان توصیه می شود. کموتراپی نئوادجوانت (قبل از عمل) در این بیماران به خصوص در مواردی که ER منفی دارند انجام می شود. جراحی که برای این بیماران انجام می شود رادیکال ماستکتومی مودیفیه (Modified Radical Mastectomy). کموتراپی برای حذف بیماری از مناطق دوردست و رادیوتراپی برای کنترل همان ناحیه انجام می شود.
در بیماری با Stage IV یا بیماری متاستاتیک، درمان قطعی وجود ندارد و اقادامات درمانی جهت افزایش کیفیت زندگی و Survival بیمار انجام می شود. ترجیها درمان در این بیماران درمان آنتی استروژن است. کاندید مناسب درمان آنتی استروژن بیمارانی هستند که رسپتور این هورمون را دارند و بیماریشان تهدید کننده حیات نیست. برعکس، کموتراپی برای بیمارانی مناسب است که گیرنده استروژن در ایشان منفی است. 

جراحی های ترمیمی بعد از برداشتن ضایعه سرطانی

بازسازی بافت میتواند به دلایل مختلفی از جمله زیبایی و ترمیم زخم صورت گیرد که به دو صورت زودهنگام و تاخیری انجام میشود.
در افرادی که به دلایل کاهش ریسک سرطان(پیشگیری) و سرطان ها در  استیج پایین  مورد جراحی قرار میگیرند میتوان بعد از جراحی مستکتومی بلافاصه  ترمیم صورت گیرد که نتایج بهتری از جهت زیبایی دارد.
در سرطان های با استیج بالا ترمیم به صورت تاخیری بعد از انجام رادیوتراپی و اطمینان از بهبودی صورت میگیرد.
در ترمیم که توسط جراح سرطان ی انجام می شود از روش های مختلفی از جمله استفاده از عضله لاتیسیموس دورسی به صورت فلپ(flap) یا عضلات ترنسورس رکتوس ابدومینوس(tram) به صورت فلپ(flap)یا فری فلپ(free flap) استفاده کرد.

که در روش free flap عروق عضله از عروق اصلی خود جدا شده به عروق ناحیه متصل میشود.ولی در روش flap عضله از عروق اصلی خود جدا نمیشود.

راه های تشخیص سرطان چیست؟

منظور ما پزشکان زمانی که از تشخیص سرطان صحبت میکنیم رسیدن به این نتیجه است که قطعا در یک فرد یک توده یا ضایعه سرطانی موجود است و با شک کردن به آن متفاوت است،مسئله مانند دیدن سایه یک جسم روی دیوار و دیدن خود آن جسم است،ممکن است سایه شکل خود جسم را برای ما تداعی کند اما هیچوقت نمیتوان با دیدن آن به طور قطع گفت که آن جسم چیست و از آن فراتر آنکه چه ویژگی هایی دارد،آیا سطح زبری دارد یا صاف است،چه رنگی است و غیره.
دیدن خود سرطان برای جراح سرطان سینه با نمونه برداری از ضایعه مشکوک و مشاهده سلول های آن زیر میکروسکوپ و انجام چند آزمایش دیگر برای فهمیدن رفتار آن سلول ها انجام پذیر است (به نمونه برداری در اصطلاح بیوپسی و آن آزمایشات دیگر در اینجا معمولا آزمایشات IHC میگویند)
پس اگر تشخیص نهایتا با نمونه برداری است چرا زمانی که فردی با شکایتی از مانند درد،لمس توده،تغییرات پوستی و غیره مراجعه میکند پزشک اورا معاینه میکند و سوالاتی از قبیل سابقه خانوادگی و مشخصات خود شکایت میپرسد (به این سوالات شرح حال بیمار میگویند)و سپس برای او تصویر برداری درخواست میکند و نهایتا سراغ نمونه برداری میرود و به جای اینها از ابتدا از نمونه برداری نمیکند.

 

انواع روش های نمونه برداری:

اولا نمونه برداری چند روش دارد،در یک روش یک سوزن صرفا وارد شده و نمونه برداری میکند که خب ممکن است سوزن به جایی که تجمع سلول های سرطانی است برخورد نکند و کمی اینور تر یا آنور تر بخورد یا خود سلول های سرطانی در آن ناحیه شبیه سلول های طبیعی باشند و وقتی سلول های نمونه برداری شده را زیر میکروسکوپ میبینیم بافت طبیعی را مشاهده کنیم و بگوییم که سرطانی نیست یا اینکه با قطعیت نتوانیم بگوییم که سرطان است ،اما زمانی که با معاینه و شرح حال و تصویر برداری(یعنی از روی همان سایه جسم) شک بالایی برای سرطانی بودن آن داشته باشیم به یافته طبیعی نمونه برداری سوزنی اکتفا نمیکنیم و نمونه برداری را به روش دیگری انجام میدهیم مانند اینکه سینه را شکاف میدهیم و مستقیما تکه ای از ضایعه یا کل ضایعه مشکوک را خارج کرده و سپس سلول های آن را مشاهده میکنیم.

پزشکی های ,درمان ,سرطان ,برداری ,انجام , ,نمونه برداری ,می شود ,انجام می ,سلول های ,سرطان ,تشخیص سرطان منبع

روش های درمان و جراحی سرطان سینه

مراحل و علائم سرطان پستان

روش های غربالگری سرطان سینه

جراحی سرطان معده و پیشگیری از عوارض آن

نشانه های ابتلا به سرطان معده

راه های درمان سرطان معده چیست؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت سرزمین عجیب اورمو دانلود 2 فرش دستباف فیزیوتراپی معجزه فروشگاه جامع تحقیقات دانشگاهی ساخت استند | تبلیغاتی ، نمایشگاهی ، فروشگاهی ، آرایشی تبلیغات در تلگرام قلم خش گیر modiran-sanat تعمیرات ویرپول در تهران