بهترین جراح سرطان معده

 

 

درمان های سرطان معده بر اساس نوع و مرحله آن

درمان سرطان معده به محل شروع آن در معده و میزان پیشرفت تومور بستگی دارد. سرطان معده از راه های مختلفی می تواند رشد و گسترش پیدا کند. تومور می تواند از دیواره معده به ارگان های مجاور دست اندازی نماید یا از طریق عروق و غدد لنفاوی گسترش یابد. در مراحل پیشرفته تومور از طریق عروق خونی به ارگان های دیگر از جمله کبد، ریه و استخوان دست اندازی می کند، به این مرحله متاستاز گفته شده و درمان سرطان توسط پزشک متخصص جراحی سرطان در این مرحله سخت تر می باشد.

 

ناراحتی معده شرایط خوشایندی نیست. این شرایط ممکن است چنان ناراحت کننده باشد که مدت زمانی زیادی را در طول روز در توالت سپری کنید. همچنین، ناراحتی معده می‌تواند انجام فعالیت‌های روزانه را غیر ممکن کند. با این وجود، معده درد موضوعی کاملا متفاوت است. این درد حاد در ناحیه شکم اغلب در اطراف محل ناف احساس می‌شود. معده درد می‌تواند با تورم و تجمع مایع همراه باشد که هر دو می‌توانند به دلیل ظهور سرطان شکل گرفته باشند. اگر به طور مرتب در این منطقه از بدن احساس درد دارید به بهترین جراح سرطان معده  مراجعه کنید.

 

مرحله 0

سرطان معده در مرحله 0 محدود به لایه درونی معده بوده و به لایه های عمقی تر نفوذ نکرده است، از این رو می توان تنها با جراحی آن را در این مرحله درمان کرد و نیازی به شیمی درمانی یا پرتودرمانی نمی باشد.
جراحی می تواند به دو روش ساب توتال گاسترکتومی (برداشت قسمتی از معده) یا توتال گاسترکتومی (برداشت کل بافت معده) انجام شود. غدد لنفاوی ناحیه نیز برداشته می شود تا از گسترش احتمالی تومور جلوگیری کند.


مرحله 1

1A: بیماران در این مرحله تحت عمل جراحی برداشت کامل یا قسمتی از معده قرار می گیرند. همچنین غدد لنفاوی برداشته می شود و نیازی به اقدامات بیشتر پس از جراحی نیست.
1B: درمان اصلی در این مرحله نیز جراحی برداشت کامل یا قسمتی از معده می باشد. در شرایطی ممکن است قبل از عمل جراحی به منظور کوچک کردن سایز تومور، بیمار تحت شیمی درمانی یا شیمی درمانی+پرتو درمانی قرار بگیرد.
پس از جراحی بسته به اینکه غدد لنفاوی درگیری داشته اند یا خیر برای ادامه درمان تصمیم گیری می شود. در صورتیکه غدد لنفاوی هیچ درگیری از سلول های سرطانی نشان ندهند درمان تکمیلی نیاز نیست. اگر در غدد لنفاوی سلول های سرطانی یافت شود، درمان با شیمی درمانی یا شیمی درمانی+پرتو درمانی توصیه می شود.  


مرحله 2

درمان اصلی مرحله دوم سرطان معده شامل جراحی برداشت معده به همراه قسمتی از صفاق و غدد لنفاوی است. بسیاری از بیماران قبل از جراحی تحت شیمی درمانی یا شیمی درمانی+پرتو درمانی قرار می گیرند تا سایز تومور کوچک تر شده و برداشت آن راحت تر شود. درمان تکمیلی پس از جراحی نیز می تواند تنها شیمی درمانی یا ترکیبی از شیمی درمانی و پرتو درمانی باشد.

 

مرحله 3

جراحی برداشت معده در این مرحله نیز درمان اصلی است، مگر در شرایطی که بیمار حال عمومی مساعدی برای جراحی نداشته باشد. برخی بیماران با جراحی و سپس شیمی درمانی کاملا درمان می شوند، در حالی که در برخی بیماران جراحی صرفا به کاهش سایز تومور و بهبود علائم کمک می کند.

 

مرحله 4

از آن جایی که سرطان در این مرحله به ارگان های دور گسترش یافته معمولا درمان کامل ممکن نیست و اقدامات درمانی معمولا به منظور کنترل سرطان و بهبود علائم انجام می شود.
این اقدامات درمانی می تواند شامل عمل جراحی بای پس معده یا برداشت معده باشد تا از انسداد معده و خونریزی احتمالی آن جلوگیری کند.
در برخی بیماران تومور با استفاده از لیزر، به کمک اندوسکوپ از بین برده می شود تا مانع از انسداد شود. در شرایطی که ریسک انسداد محل اتصال مری و معده یا معده و روده کوچک زیاد باشد از یک استنت نیز استفاده می شود.
همچنین شیمی درمانی به تنهایی یا به همراه پرتو درمانی می تواند امید به زندگی بیماران را تا حدودی افزایش دهد اما در این مرحله امکان درمان کامل سرطان وجود ندارد.

 

پیشگیری از عوارض بعد از جراحی

برای پیشگیری از عوارض بعد جراحی چه کار هایی میتوان انجام داد ؟

رژیم غذایی

  • قبل از ترخيص، پرستار يا متخصص تغذيه در مورد رژيم غذايي با شما صحبت خواهد كرد.
  • اكثر بيماران رژيم غذايي كم چرب و كم ادويه را راحت تر تحمل مي كنند.
  • بعضي از بيماران توانايي خوردن غذاي جامد را ندارند و بايد تغذيه آنها از طريق لوله انجام شود.
  • زمانيكه شما آمادگي غذا خوردن را كسب نموديد؛ بايد انتظار خوردن مقدار غذاي كمتر در هر وعده با تعداد دفعات بيشتر را داشته باشيد.
  • بطور كلي شما نياز داريد كه پروتئين بيشتر و شكر كمتر مصرف نماييد، مگر اينكه شما نارسايي كليوي داشته باشيد. همچنين ممكن است، نياز باشد كه ميزان آشاميدن مايعات همراه با غذا را محدود نماييد.

 

فعاليت

  • الكل نياشاميد، رانندگي نكنيد، پس از 24 ساعت بعد از عمل يا هنگام مصرف داروهاي ضد درد اپراتور ماشين هاي سنگين نباشيد.
  • براي 6 هفته بعد از عمل جراحي اجسام سنگين بلند نكنيد (هر چيزي كه سنگين تر از يك گالن شير باشد).
  • به محض آنكه احساس راحتي براي انجام فعاليت هاي كم فشار (بطور مثال: راه رفتن، كار در دفتر، بالا رفتن از پله و غيره) را داشته باشيد، مي توانيد انجام دهيد. زمانيكه احساس راحتي كنيد انجام فعاليت هاي جنسي بدون مشكل خواهد بود.
  • به مدت چند هفته بعد از عمل ممكن است شما احساس خستگي داشته باشيد.زمانيكه احساس خستگي مي كنيد خواب كوتاهي داشته باشيد؛ به هر حال تمام روز بر روي تخت نباشيد. اطمينان حاصل كنيد كه هر دو ساعت راه برويد.
  • تا هنگام ملاقات بعدي شما با متخصص انجام پذيرد، رانندگي نكنيد.

 

مديريت درد

  • ما براي درد شما يك داروي ضد درد مخدر ملايم نسخه خواهيم كرد. شما اامي به استفاده آن نداريد. اگر استفاده نموديد؛ لطفا رانندگي نكنيد يا الكل ننوشيد، چون تركيب اين ها با هم ممكن است شما را خواب آلود كند. در صورت نياز بجاي آن مي توانيد از استامينوفن يا بروفن استفاده نماييد.

 

دريافت دارو

  • تا آنجا كه به شما خلاف آن توصيه نشده، مي توانيد استفاده از دارو هايي كه قبلا مي گرفتيد را از سر بگيريد.
  • اگر به شما آنتي بيوتيك تجويز شده است آنها را تا هنگاميكه تمام شوند استفاده نماييد.
  • كمبود ويتامين B12 در هنگام برداشت معده قابل انتظار مي باشد شما نياز به تزريق ماهيانه ويتامين B12 داريد.

 

مراقبت محل جراحي

  • به آرامي و با مراقبت ناحيه اطراف برش را با آب و صابون تميز كنيد.
  • پانسمان را هر روز عوض نموده تا مرتب و خشك بماند. اگر ناحيه جراحي كاملا پوشيده و خشك است نيازي به عوض كردن نمي باشد.
  • در ابتدا پوشيدن لباس هاي آزاد مي تواند احساس راحتي بيشتري ايجاد كند.
  • ميتوانيد دوش بگيريد، اما وان حموم يا سونا استفاده نكنيد تا هنگاميكه زخم شما كاملا بهبود يافته باشد.

 

مشكلات رايج

  • سندروم دامپينگ : اين مشكل مي تواند در بعضي از بيماران به وقوع بپيوندد اما نه در تمامي آنها. غذا و مايعات با سرعت بيشتري وارد روده كوچك مي شود اين ممكن است باعث نشانه هاي احساس ناراحتي شامل حالت استفراغ، پري، دل پيچه، عرق كردن، بي حالي و اسهال گردد. عوض كردن رژيم غذايي و اجتناب ورزيدن از چربي و كربوهيدرات معمولا از اين نشانه ها جلوگيري به عمل مي آورد.

 

 

در چه هنگامي با پزشک متخصص جراحی سرطان تماس بگيريد

اگر در روزهاي آينده درد شما زياد شده و از بين نرود.

  • اگر در ناحيه زخم قرمزي يا تورم جديدي ايجاد گرديد.
  • اگر شما دچار افزايش ناگهاني مايع تخليه شده از زخم (ترشح زياد) شديد، مخصوصا اگر بوي ناخوشايند داشته باشد.
  • اگر دماي بدن شما از 38 درجه بيشتر شود.
  • حالت استفراغ و اسهالي كه ادامه دار است و متوقف نمي شود.

پزشکی معده ,جراحی ,درمانی ,  ,مرحله ,سرطان ,شیمی درمانی ,در این ,این مرحله ,می شود ,غدد لنفاوی ,توتال گاسترکتومی برداشت ,متخصص جراحی سرطان ,پزشک متخصص جراحیمنبع

روش های درمان و جراحی سرطان سینه

مراحل و علائم سرطان پستان

روش های غربالگری سرطان سینه

جراحی سرطان معده و پیشگیری از عوارض آن

نشانه های ابتلا به سرطان معده

راه های درمان سرطان معده چیست؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عایق بندی موتورخانه پخش کاغذ دیواری ارزان بهترین درمان برای بیماریهای نشیمنگاه معرفی سایت رونکس فیلتر شنی اپ لینک خدمات نماشویی سفارش طراحی انواع دکوراسیون داخلی کتاب زار نمونه های بازسازی ساختمان